tirsdag den 29. oktober 2013


VUC tyvstarter


Hvis du er VUC-kursist i Nyborg, er der bare ikke nogen undskyldning for at være sofavælger ved kommunalvalget 2013.

Tirsdag, onsdag og torsdag i denne uge er to valgtilforordnede flyttet ind på skolen, og der er opsat en stemmeboks uden for kontoret, hvor man kan stemme til kommunalvalget.


Her giver Lissi Jørgensen fra Nyborg Kommune Mikkel Hansen en venlig vejledning til proceduren i forbindelse med den afgivelse af en brevstemme, som Mikkel nu skal igang med

- Fantastisk god ide, siger vælger nr. 2 i boksen – Mikkel Hansen - om kommunens initiativ.
- Jeg stemte også sidste gang, men man hører jo om mange, der ikke gider. Men når vi kan afgive vores stemme her er der SLET ikke nogen undskyldning for at vende demokratiet ryggen, siger han.

Nyborg Kommune har valgt at rykke ud med stemmebokse på både VUC, gymnasium og handelsskole.
- Og vi håber selvfølgelig, at elever og kursister vil benytte sig af tilbuddet, siger Lissi Jørgensen og Susanne Nielsen, som er Nyborg Kommunens officielle repræsentanter i forbindelse med valghandlingen på HF & VUC FYN i Nyborg.


Mikkel er 28 år og førtidspensionist. Den situation er han ikke tilfreds med, så han forsøger et comeback på arbejdsmarkedet ved blandt andet  at tage enkeltfag i  samfundsfag, dansk, religion og engelsk på HF & VUC FYN. Som et ekstra plus gav det ham også mulighed for at  afgive sin stemme til kommunalvalget – tidligt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar