torsdag den 6. marts 2014

Hf åbner porte

Gerne til en fremtid med spildesign og iværksætteri

Det kan godt være, jeg ikke kunne få en praktikplads. Men nu får jeg så en hf i stedet - ikke dårligt!

Af journalist Hans Havgaard Hansen

- Nu skal du se, siger Frederik Bertram Poulsen, åbner sin sorte Sony Vaio, og finder sin online portfolio.
Portfolien med Frederiks tegninger, animationer og videoer – er ganske imponerende. Og det er ikke tilfældigt, for Frederiks drøm er at leve af spiludvikling.
- Spil er min store passion, og den passion ser jeg frem til at kunne dyrke, når jeg starter på First Movers den 11. august, fortæller den 20-årige spilentutiast.

Nyt tilbud på Odense Havn

First Movers på Odense Havn er et ny hf-tilbud i et samarbejde mellem Ungdomshuset i Odense og HF & VUC FYN.
- Og da min drøm er at komme til at leve af spiludvikling, var First Movers et helt oplagt valg, forklarer 20-årige Frederik Bertram Poulsen.

Umuligt at få praktikplads

Oprindeligt gik Frederik direkte fra 10. klasse i Ungdomshuset til grundforløbet i digitalt design på Syddansk Erhvervsskole.
- Men det har været meget svært at finde en praktikplads, som jeg ellers skulle have for at kunne fortsætte på uddannelsen, så nu går jeg på web-integrator uddannelsen, indtil jeg kan starte på First Movers. Ja, faktisk kommer jeg lige fra undervisningen der, fortæller Frederik.

Bertram er godt rustet til at starte på First Movers - kig selv med i hans portfolio

Almen dannelse og åbne døre

- Fordelen ved First Movers er, at jeg får en hf sideløbende med, at jeg dyrker min helt store interesse, forklarer Frederik.
Han får samtidig genopfrisket sine skolekundskaber, hvad han er meget opsat på. Og en hf-eksamen åbner dørene vil videregående uddannelser inden for spildesign.
- Ja, og så får vi innovation, som giver et indblik i iværksætteri. Så måske ender jeg med at virkeliggøre min drøm om at drive et lille spiludviklingsfirma sammen med dele af min  familie og gode venner, siger en forventningsfuld kommende First Mover.Ingen kommentarer:

Send en kommentar