fredag den 29. august 2014

Fjernundervisning til SøndersøDen fyrede gartneriarbejder, husmoderen på Avernakø, piratjægeren fra den danske flåde og den travle karrierekvinde – alle har de nu fået mulighed for at tage fjernundervisning fra e-læringscenteret i Søndersø.
I det nye center kommunikerer lærerne enten pr. mail, mobiltelefon eller Skype-lignende forbindelser med kursisterne. Og hvis det er muligt, mødes de med mellemrum i Søndersø for at supplere fjernundervisningen med den direkte kontakt lære og kursist imellem.

Læreren i Søndersø er aldrig længere væk end en internetforbindelse

Et styrket Søndersø

Den lærer, der har fjernundervisning, kan principielt befinde sig hvor som helst – blot hun er koblet op på internettet.
- Og i Søndersø har vi nogle gode lokaler og en afdeling, der bliver styrket af, at der bliver flere lærere på stedet, forklarer afdelingsleder Anni Pilgaard Christiansen.

Let adgang til lærere

Ud over at give bedre pædagogiske udviklingsmuligheder med et større lærerkollegium får de fysiske kursister i Søndersø let og direkte adgang til lærere inden for mange forskellige fag.
- Og det ser jeg som noget meget positivt for kursister, der går i Søndersø, siger Anni Pilgaard Christiansen.
Flere lærere i Søndersø vil  blive en fordel for kursisterne i den lokale afdeling, som - også - får meget let adgang til lærere inden for relevante fagområder.

550 årskursister

Fjernundervisning blev etableret i Søndersø tilbage i august 2013, men blev udvidet med flere lærere i august 2014.
Samtidig flyttes hele administrationen af HF & VUC FYNs fjernundervisning til Søndersø. Fjernundervisningen på HF & VUC FYN har 550 årskursister og svarende til 2 mellemstore danske gymnasier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar