tirsdag den 3. februar 2015

Dear Mr President

Velkommen til HF& VUC FYN 


I går blev der holdt tiltrædelsesreception for Stig Holmelund Jarbøl  - ny rektor på HF & VUC FYN.
Men Stig er snart ikke ny længere.
Han har allerede været på rundtur til alle afdelinger på Fyn og øerne og er klar til hverdagens små og store kampe – arbejdet med at sikre en fælles retning for den fynske skole og arbejdet med at styre HF & VUC FYN vellykket gennem uddannelsesverdenens reformer.

HF & VUC FYN 2.0

Men først og fremmest er rektoren klar til at videreudvikle rammerne for en vellykket undervisning af HF & VUC FYNs kursister.
- Det er en veldrevet skole, jeg er blevet rektor for – en skole med mange engagerede medarbejdere. Så vi skal ikke i gang med nogen stor turn around.
- Vi skal derimod sikre et klart fokus på at skabe et HF & VUC FYN 2.0, som sikrer vores kursister en god uddannelse, efterfølgende jobs og høj livskvalitet, sagde Stig Holmelund Jarbøl ved receptionen.
Han betonede det vigtige i at skabe et fælles fokus for en skole bestående af mange lokale afdelinger med hver deres særpræg.


 

Vær forberedt på tosserier

Ved receptionen begavede skolens formand, Kristian Grønbæk Andersen, rektoren med Halfdan Rasmussen samlede digte – en masse tosserier, som formanden selv sætter stor pris på.
Dem skal der også være tid til at læse, selv om du får udfordringer nok i dit nye job, understregede formanden.
For selv om fusionen af de fynske VUC’er til HF & VUC FYN nu er mere end ti år gammel, har afdelingerne fortsat et lokalt præg. Det kan selvfølgelig være en udfordring. Og hvis de interne udfordringer ikke er nok, kan du blot kigge ud på det politiske landskab med ny erhvervsskolereform og planer om karaktergennemsnit for at komme ind på en hf, opmuntrede Kristian Grønbæk Andersen.
Og da formanden heller ikke forudser, at økonomien bliver bedre i fremtiden, vurderer han, at rektorjobbet så rigeligt kan udgøre et fuldtidsarbejde.
Men husk nu også tosserierne, formanede formanden.

 

To glade drenge

Ved receptionen blev rektor Stig Holmelund Jarbøl også budt velkommen til den fynske uddannelsesverden af rektor på Svendborg Gymnasium, Jesper Vildbrad på vegne af de fynske gymnasier og It Center Fyn.
HF & VUC FYN er heldig at have fået dig som rektor. Jeg kender dig som ”en glad dreng” og glæder mig til det kommende samarbejde, sagde han.
Ved receptionen blev der underholdt af endnu en glad dreng – Markus - fra den kreative hf-retning  Flow.



Markus optrådte med sin helt egen fortolkning af Dear Mr President.

Velkommen til rektor Stig Holmelund Jarbøl!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar