mandag den 28. september 2015

Kære VUC
Så blev jeg færdig med en fuld hf.
I den anledning vil jeg gerne sige tak for fire fantastiske år og tak til de lærere, som har betydet særlig meget for mig.

Casper Borch Hansen – jeg startede på matematik G hos dig. Matematik har aldrig været min stærke side. Men du fangede mig, gjorde undervisningen spændende og gav mig lyst til at givet faget en ekstra chance. Især brøker og ligninger lærte jeg hos dig. TAK fordi du ikke opgav mig dengang men viste mig, at det ikke er svært.
Jeg slutter nu med matematik på B-niveau og er MEGET STOLT. Tak Casper.

Maja Legaard – hvis jeg siger fremlæggelse foran klassen i Engelsk E/D niveau. Så husker du måske pigen, der stod og græd foran hele klassen.
TAK fordi du ikke afbrød mig dengang men gav mig lov til at vise for mig selv, at jeg godt kunne!
Jeg afsluttede engelsk på B-niveau sidste år. Tak Maja. Jeg er MEGET STOLT.    

Steffen Klausen - du er en fantastisk lærer, der formår at omfavne alle elever. Du har været en god rollemodel for mig. Du har set mig fra alle vinkler – både dårlige og gode. Du har lært mig, hvor mine styrker er, og hvad jeg frygter mest.
Men udfordringer her i livet er noget, man ikke skal frygte men tage imod.
Tak Steffen. Du vil blive savnet sammen med VUC.
Og jeg vil huske dig sige: ”Det skal man tage med et gran salt”.

Marianne Røn Berg - du brænder virkelig for dit fag. Og det har jeg haft stor gavn af, da jeg havde Engelsk B med dig. Du viste mig, at med lidt ekstra indsats i skolen kan man nå langt. Du siger, at jeg er en solstrålehistorie, fordi jeg kæmper med det, jeg har svært ved. Solstrålen tager jeg med mig, og jeg vil kæmpe, uanset hvor jeg ender. Tak Marianne. Du vil blive savnet sammen med VUC.

Henning Windfeldt Thesberg og Christina Engell Vejhe - det er super fedt at komme ind på kontoret til jer. I er altid i godt humør og friske på en lille sludder.
Det er et dejligt pusterum, når skolen bliver lidt for hård. Fortsæt med jeres gode arbejde ved at behandle andre kursister, som I har behandlet mig. VUC er ikke det samme uden jer.

Kære VUC og personale. I har alle til sammen givet mig viljen til at kæmpe for min fulde hf og vist mig hvor meget et menneske kan vokse i de rigtige rammer.
Jeg startede som en genert, stille og sårbare pige og slutter sommeren 2015 som ”En viljestærk, kampklar selvstændig moden udadvendt og social ung kvinde."

Tak for alt.
Tak for 4 gode år.
VUC er det bedste jeg har gjort for mig selv og jeg vil savne det.
Håber vi ses igen.
/Jeres tidligere kursist Erika Mie Ulmer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar