onsdag den 10. februar 2016

HF & VUC FYN Erhverv er en aktiv samarbejdspartner

Det har været smadder spændende


HF & VUC FYN Erhverv er en aktiv samarbejdspartner, når der skal sættes fokus på efteruddannelse af virksomhedens medarbejdere. Det har de erfaret hos Rosa Danica, der netop har afsluttet et undervisningsforløb om IT.
HR ansvarlig, Lis Madsen hos Rosa Danica fortæller om forløbet: ” Det har været smadder spændende. Vi kom med vidt forskellige forudsætninger for at deltage i undervisningen. Nogle kunne lidt og andre noget mere, og vi har alle fået noget ud af det trods de forskellige niveauer”.

Rosa Danica er en gartnervirksomhed, der siden 1987 har leveret roser til forbrugerne. Virksomheden benytter sig af moderne teknik til at producere potteplanter, og netop den teknologiske udvikling har været baggrunden for, at virksomheden ønskede en opkvalificering på IT området.


Mere digitalisering stiller krav til medarbejderne

”Vores interne kommunikation og vores produktion er blevet mere og mere elektronisk, og der stilles flere krav til digital registrering, afrapportering og databehandling. Det bliver en større og større del af vores hverdag, og derfor skal vi også udvikle os elektronisk. Det har været baggrunden for at vi bad HF & VUC FYN om at strikke et uddannelsesforløb sammen til os”, siger Lis Madsen.
Det som Rosa Danica har benyttet sig af, er undervisning som indtægtsdækket virksomhed. I modsætning til standard-undervisningsforløb betyder det, at virksomheden i samarbejde med undervisere og konsulenter fra VUC, har tilrettelagt undervisningen efter præcis de behov de ønskede dækket - og på præcis det tidspunkt det passede virksomheden.


Vi kommer igen 

” Vi er rigtig godt tilfredse. Der har været en super god kommunikation mellem os og VUC i tiden op til kurserne, og vi har oplevet stor åbenhed omkring efterkommelse af vores ønsker. Det har fungeret godt, at der har været indledende møder med forventningsafstemning og samspillet har fungeret optimalt ” beretter Lis Madsen og tilføjer: ” Vi kommer igen. Det har været smadder spændende og er en god måde at lære på. Vi har fået meget med hjem at arbejde videre med, og er klar på en omgang mere”.
Har din virksomhed også brug for efteruddannelse, opkvalificering eller dygtiggørelse af medarbejdere, så kontakt HF & VUC FYN Erhverv for en snak om mulighederne: http://www.vucfyn.dk/erhverv

Ingen kommentarer:

Send en kommentar