tirsdag den 1. marts 2016

Fra slagteri til ejendomsmægler

For 39-årige Jane Lykke Jensen blev lukningen af Tulip i Faaborg starten på en uddannelse til ejendomsmægler


Af journalist Hans Havgaard Hansen
Gennem livet har Jane Lykke Jensen lært at se afslutninger som starten på noget nyt. Og den indstilling holdt også stik for Jane, da hun mistede sit arbejde på Tulip. I dag tager hun fag på HF & VUC FYN sideløbende med et halvtidsjob hos Home. Og i august 2016 er hun klar til at starte sin uddannelse til ejendomsmægler.

Har du overvejet at blive ejendomsmægler?

Jane Lykke Jensen blev paf, da hendes triathlon-makker, Claus, spurgte om ikke det var en mulighed, når hun mistede sit job på Tulip i Faaborg.
Hun var jo uddannet i en møbelbutik, havde kørt som sælger i en årrække og var så skiftet til at fremstille sovser på Tulip i Faaborg for at få livet med små børn til at hænge sammen.
Men hvorfor ikke blive ejendomsmægler, tænkte hun og begyndte at gå ind i mere seriøse overvejelser omkring et nyt karriereskift.

Hf og arbejde på halv tid

Jane starter sin nye uddannelse på Erhvervsakademi Lillebælt i august 2016.
Indtil da er hun ansat på deltid hos ejendomsmæglerkæden Home i Faaborg, mens hun læser dansk, matematik, samfundsfag, psykologi og dramatik på HF & VUC FYN – fag som skal forberede hende til uddannelsen på Erhvervsakademiet.

Mange følelser involveret

Hun nyder arbejdet – foreløbig som ejendomsmæglerassistent – nyder at få to ender til at nå sammen og skabe en handel, som begge parter er glade for.
- Der er mange følelser involveret i køb og salg af folks hjem, og det er med til at gøre arbejdet særligt interessant, fortæller Jane om sit nye arbejde.
Så for Jane skulle lukningen af Tulip i Faaborg vise sig at være et klart signal til endnu et karriereskift – et skift hun er blevet meget tilfreds med – og glad for.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar